Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyermeknap

2011.11.13

 

Gyermeknap az iskolában
Sokféle játéklehetőség várt bennünket, gyerekeket péntek délután az iskolában. Tanáraink játékdélutánra hívtak minket. Többféleképpen próbálhattuk ki tehetségünket. A kötélhúzás az erősek sportja, de itt mindenki erősnek érezte magát. A célbadobás viszont az ügyessebbeké. A rajzolni szeretők aszfaltrajzot készítettek, a táncolni vágyók néptáncot tanultak. Az eszesebbek matematikai fejtörő játékokat oldottak meg az interaktív tábla segítségével.
Nagyon érdekes volt igazi vívótőrrel, fejvédő sisakban szembenállni az ellenféllel. No, és ha a fején levő lufit is sikerült kipukkantani, az már maga volt a szenzáció.
A tornaterem udvarán a nagyobbak között teremfoci- és kézilabdatorna zajlott a sok szurkoló biztatása mellett. Igazi, kemény, de sportszerű összecsapásokra került sor.
Ezalatt a tantermekben készültek a papírsárkányok. Érdekesebbnél érdekesebb sárkányfejek születtek. Nem maradt más hátra, mint a kipróbálásuk. Kimentünk a rétre, és vidáman engedtük a széllel szállni a színes sárkányokat.
Diákönkormányzat