Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Diák-önkormányzati nap

2011.06.17

Diák-önkormányzati nap

 

Június 15-én iskolánkban diák-önkormányzati (DÖK) napot tartottunk. Minden diák nagyon várta, mert ilyenkor a tanulást felváltja a játék.

Hagyományosan reggeli tornával kezdődött a nap - Virágos Emese, Virág Tímea és Csintalan Mónika 8.o. tanulók vezetésével -, melyet az iskolaudvaron tartottunk. Ezután került sor a futóversenyekre, melyek a "Legnagyobb iskolakerülő" és a "Leggyorsabb iskolakerülő" címek elnyeréséért folytak. A címeket Alekszi Gergő 8.o., Virágos Tibor 3.o., .o. és .o. tanuló érdemelte ki.

A futás után került sor a csapatversenyekre. Az osztályok előzetes feladatot is kaptak: Mutassák be önmagukat. A meglepetés-feladatokban összemérhették erőiket (kötélhúzás), logikus gondolkodásukat (rejtvény), sőt fantáziájukat is (újrahasznosítható hulladékokból ruhák készítése). A versenyeket a 6. osztály nyerte meg.

A kisebbek vegyes csapatokban versenyeztek. Játékos feladatokat oldottak meg. Érdekes volt számukra a zenahallgatás után készített rajz, a bemutatkozó vers. Jókat nevettek a boszorkányok öltöztetésén, hullahoppozásán, a kiskanállal történő dióhordozáson, vagy amikor az ellenfél lufijait kellett kipukkasztani.

A futballtornán kemény harc folyt a csapatok között. Végül a 3., a 6. és a 7. osztály győzedelmeskedett ellenfele fölött. A zsinórlabda játékot a 8. osztályos lányok nyerték a 7. ellenében.

Reméljük, sokáig élmény marad ez a nap.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.