Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázatok

TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0250 EGYÜTT ÉRTÜK, EGYÜTT VELÜK 2.

A 2011-es év pályázati eredményének köszönhetően a hajdúbagosi gyerekek ingyenesen eljutottak a Debreceni Református Kollégium Nagykönyvtárába és a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtárba, ahol interaktív foglalkozáson vehettek részt, az "Együtt értük, együtt velük TÁMOP-3.2.11/10 pályázat keretében. Ez a programsorozat folytatódik az „Együtt értük, együtt velük 2.” TÁMOP 3.2.13-12/1-2012-0250 számú projekt során. Újra ellátogathatnak a több száz éves kollégiumi könyvtárba, amely múzeum. Összehasonlíthatják a ma könyvtárával, a modern XXI. századi Méliusz Könyvtárral, amely 2007-ben nyitotta meg kapuit az olvasók előtt.


Minden osztály eljut e két intézménybe, ahol interaktív foglalkozásokon vesznek részt. Az utazás költségeit is a projekt keretében számolhatja el a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár.
Szintén a pályázatnak köszönhetően a Községi Könyvtár által működtetett Kis könyvtáros szakkör 31 tanulója helyben, a könyvtárban tartott szakköri foglalkozásokon jut hasznos ismeretekhez. A szakkör munkáját a Megyei Könyvtár eszközökkel, anyagokkal, könyvekkel és módszertannal segíti.

Szegényné Mikó Katalin

 

A mappában található képek előnézete Pályázatok